Groepspraktijk
Maika Debisschop

Tentoonstellingslaan 107
9000 Gent

+32 479 65 96 94

Stretching Yoga

Bekijk ons aanbod »

Mieke Volckaert

Mieke Volckaert

Mieke Volckaert geeft wekelijks yogales. Ze legt de nadruk op het beleven van iedere houding of asana en werkt sterk op het evenwicht tussen yin (lenigheid) en yang (kracht). Ze is afgestudeerd in 2000 als licentiaat in de wijsbegeerte. In 2010 volgde ze Stretching bij dansdocente Nicole Köhler, in 2014 Yin Yoga and Anatomy Teacher Training met Anat Geiger en Marcel van de Vis en in 2016 startte ze de opleiding Iyengar fundamentals van Eva Kamala. Sedert 2014 geeft ze zelf yogales op diverse locaties.

Wat is yoga?

Yoga betekent ‘verbinden’, ‘verenigen’ wat wijst op de eenheid tussen lichaam en geest.

Eva Van Leuven

Eva Van Leuven

Eva Van Leuven volgde in 2016 de 200h Vinyasa Yoga Teacher Training bij Rebecca Mayne en geeft sindsdien wekelijkse lessen met haar eigen concept Voiceful Yoga. Ze schoolt zich op dit moment bij in India en komt voor deze reeksen terug om haar nieuwe ervaring en kennis te delen. Naast yoga lerares is ze ook zangeres en geboeid door soundhealing, intuïtieve dans, Ayurveda, stembevrijding, ...

Wat is Voiceful Yoga?

Voiceful Yoga is een combinatie van Vinyasa Yoga, Yin Yoga en stem. Door de stem te laten klinken in yoga houdingen, wordt de ademhaling bewuster en dieper. Doordat de vibraties trillen tot in je cellen, helpen ze om spanning los te laten en zo kracht en flexibiliteit op een zachte manier op te bouwen. Door klank te maken, hoor je de anderen en word je gehoord wat zorgt voor een harmonie tussen je eigen ruimte en de groep. 

Kaart
Sluit
Kaart
Sluit