Groepspraktijk
Maika Debisschop

Tentoonstellingslaan 107
9000 Gent

+32 479 65 96 94

Yoga en Feldenkrais

Bekijk ons aanbod »

Mieke Volckaert

Mieke Volckaert

Mieke Volckaert geeft wekelijks yogales. Ze legt de nadruk op het beleven van iedere houding of asana en werkt sterk op het evenwicht tussen yin (lenigheid) en yang (kracht). Ze is afgestudeerd in 2000 als licentiaat in de wijsbegeerte. In 2010 volgde ze Stretching bij dansdocente Nicole Köhler, in 2014 Yin Yoga and Anatomy Teacher Training met Anat Geiger en Marcel van de Vis en in 2016 startte ze de opleiding Iyengar fundamentals van Eva Kamala. Sedert 2014 geeft ze zelf yogales op diverse locaties.

Wat is yoga?

Yoga betekent ‘verbinden’, ‘verenigen’ wat wijst op de eenheid tussen lichaam en geest.

Mira Henrike Sievert

Mira Henrike Sievert

Mira Henrike Sievert geeft wekelijks Feldenkrais lessen. Mira is van Duitse afkomst en behaalde een master in de godsdienstwetenschappen in München. Ze heeft 5 jaar in India gewoond om klassieke Indische dans te studeren. Ze behaalde het Somatic Studies and Laban Movement Analysis diploma in Surrey (Engeland) en in België ontwikkelde ze een artistieke vorm van sacrale dans op Gregoriaanse gezangen. Naast Feldenkrais lerares is ze ook actief als masseuse, reflexologe en gespecialiseerd voetverzorgster.

Wat is feldenkrais?

Feldenkrais is een speelse bewegingsmeditatie die het plezier van bewegen verbindt met het innerlijke gebeuren. Feldenkrais is goed voor mensen met chronische pijnen, CVS en depressie. Het helpt terug in beweging geraken bv. na een ziekte doordat het zowel stimulerend als ontspannend is.

Kaart
Sluit
Kaart
Sluit