Groepspraktijk
Maika Debisschop

Tentoonstellingslaan 107
9000 Gent

+32 479 65 96 94

Omwille van persoonlijke redenen heeft Kim Van Roosbroeck beslist de consultaties in de groepspraktijk van Maika Debisschop tijdelijk on hold te zetten. Vragen kunnen steeds naar groepspraktijk@maikadebisschop.be gestuurd worden.

Orthomoleculaire therapie

Kim Van Roosbroeck

Kim Van Roosbroeck

In maart 2022 heeft Kim Van Roosbroeck (°1986) zich bij de groepspraktijk voor osteopathie te Gent van Maika Debisschop aangesloten. Ze behaalde haar master diploma Farmaceutische Wetenschappen aan Ugent in 2009. Ze was 12 jaar werkzaam als apotheker in de officina, terwijl ze Herborisme aan de Europese Academie en vervolgens Orthomoleculaire Geneeskunde studeerde bij kPNI Belgium. Ze verdiepte zich in darmherstel en darmtherapie bij RP Sanitas Humanus en blijft zich gaandeweg bijscholen.

Wat is orthomoleculaire therapie?

Aan de hand van een uitgebreid intake gesprek en, indien nodig, specifieke testen (bloedlabo via een arts, darmtherapie-screening, speekseltesten,.. ), kan het gezondheidsprobleem in beeld gebracht worden. Zo kan Kim gericht bijsturen in voeding, levensstijl en eventueel suppletie, dit bij chronische gezondheidsklachten (o.a. fibromyalgie, schildklierproblemen,…) of ter ondersteuning van een goede gezondheid.

Kaart
Sluit